Pochłaniaj kalorie i czuj się świetnie


Jedz, bo głodówka jest fatalna

Trzeba
jeść, aby stracić
zbędne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| mądrze. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko powinno
się włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Najlepiej serwować
wspólnie białka zwierzęce oraz roślinne.
Potrzebne są też tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, lecz wtedy, gdy
konsumujemy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz można jeść w
małych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są konieczne w planie
żywienia. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować blisko 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze dają sytość oraz obcinają glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie napędza kilogramów. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy dziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców przydadzą się w planie żywienia, ale nie wolno jadać
winogron, bananów, śliwek – te owoce zawierają mnóstwto cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
posiłku, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są ogromnie zdrowe. Po godzinie 18.00 nie należy jadać owoców, bo nie strawi się
ich przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
codziennie powinna skonsumować
każda pani, aby
rewelacyjnie
strawić i poprawić własny metabolizm.
Najlepsze jadło
oraz sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób błyskawiczny. Dlatego trzeba
zaplanować racjonalne tracenie nadwagi.

 tabletki odchudzające groupon

imbir w tabletkach na odchudzanie